INSCHRIJVINGEN

Door de coronamaatregelen werken we enkel op afspraak. Indien u een rondleiding wenst, gelieve dan via mail contact op te nemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U mag uw kind reeds aanmelden. LET OP! Dit is geen definitieve inschrijving. Na de digitale aanmelding zal men contact met u opnemen.

Kinderen die van school veranderen kunnen het ganse schooljaar ingeschreven worden, zij moeten geen instapdatum afwachten.

Voor meer algemene info i.v.m. inschrijvingen in het basisonderwijs kan men terecht op volgende LINK.

Om kwalitatief onderwijs te bieden, werken wij met een capaciteit van maximum 29 leerlingen per klas. Dit aantal kan lichtjes afwijken door kinderen die blijven zitten. Indien het niet mogelijk is om uw kind in te schrijven, geven wij een document mee. Dit wordt ook gemeld aan het LOP en indien gewenst, gaan zij samen met u op zoek naar een plaats in een andere school.

Dit zijn het aantal vrije plaatsen voor komend schooljaar:

geboortejaar 2018: 15

geboortejaar 2017: 7

geboortejaar 2016: 13

geboortejaar 2015: 11

1ste leerjaar: 4

2de leerjaar: 5

3de leerjaar: 3

4de leerjaar: 9

5de leerjaar: 2

6de leerjaar: 8

Via deze LINK kunt u berekenen wanneer uw kleuter kan instappen!